iMac (Retina 5K, 27-inch, 2019) Silver

1 100,00 sis marginaalivero

Kuntoluokka: Hyvä

Tuote on hyvä.

Rungossa ja takakannessa voi olla näkyviä käytönjälkiä, kuten naarmuja, värimuutoksia, kulumista tai pieniä kolhuja. Myös näytössä voi olla naarmuja, mutta ne eivät ole näkyviä, kun laite on käytössä. Tuote on täysin testattu ja sen on todettu olevan toimivassa kunnossa.

  • Tuotteella täysi 12 kk toimivuustakuu

  • Nopea hiilineutraali toimitus valitsemaasi noutopisteeseen

  • 14 päivän riskitön palautusturva

  • Tietokoneiden ja tablettien mukana toimitetaan virtakaapelit ja laturit, puhelimien mukana virtakaapeli.

Saatavuus: Loppunut varastosta

Tuotteen kuvaus

iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, 2019) on varustettu upealla Retina 5K -näytöllä, joka tarjoaa hämmästyttävän tarkan ja yksityiskohtaisen kuvanlaadun. Sen 27 tuuman näyttö tukee miljoonia värejä, ja se tarjoaa laajan väriavaruuden, joka tekee valokuvista, videoista ja grafiikoista elävämmän näköisiä. Voit uppoutua luoviin projekteihin, nauttia elokuvista tai saada tehotyön valmiiksi tällä upealla näytöllä.

iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, 2019) ei ole pelkästään tehokas, vaan myös tyylikäs. Sen ohut ja elegantti muotoilu sulautuu saumattomasti työtilaasi. Laite on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sen yksityiskohdat on viimeistelty huolellisesti. iMacin minimalistinen muotoilu ja huippuluokan näyttö tekevät siitä todellisen katseenvangitsijan.

Lisätiedot

Paino9,4 kg (kilogramma)
Mitat65 × 51,6 cm (senttimetri)
Tuettu käyttöjärjestelmä

Viimeisin Mac OS

Muisti

32GB

Prosessori

3.7GHz 6‑core Intel Core i5

Tallennustila

2TB Fusiondrive