Ostaa ja myy Apple-laitteet vastuullisesti ja edullisesti

mcare Oy ostaa ja myy eli tekee kierrätettyjen Apple-laitteiden kauppaa asiakas edellä ja ympäristöystävällisesti. Kaikki myymämme tuotteet ovat aina valtuutetun Apple-huollon tarkistamia ja huoltamia. Käytämme ainoastaan alkuperäisiä varaosia, joiden toimivuuden takeeksi annamme aina vähintään 12 kuukauden takuun kaikille verkkokauppamme laitteille.

mcaredin asiakkaana voit myös luottaa siihen, että laitteissa ei ole käytetty epäselvissä olosuhteissa valmistettuja osia tai muuta vastuullisen kaupankäynnin kannalta arveluttavaa alihankintaa. Kaikki laitteet ja niissä käytetyt varaosat ovat jäljitettävissä Applen virallisia kanavia pitkin.

Me mcaredilaiset voimme ylpeinä todeta, että olemme Suomen johtava Apple-huolto jo vuodesta 2010 ja toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa.

Tee ekoteko ja vähennä hiilijalanjälkeäsi – tuo vanhat ja käyttämättömät Apple-laitteesi mcare:lle

Kun pohdit, mitä tehdä käytöstä poistuneille, mutta varsin toimiville Apple-tuotteille kotisi kaapissa tai yrityksesi varastossa, suuntaa katseesi kohti mcaredia. Kierrättäminen on tulevaisuutta, ja sen me mcarelaiset ymmärrämme. Applen valtuuttamana toimijana mcare huoltaa ja kierrättää vastuullisesti tuotteesi eteenpäin. Meille mcaredissa eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat aina etusijalla.

Apple-tuotteet ovat kestäviä, laadukkaita ja niiden toiminta ei lopu heti ensimmäisen ohjelmistopäivityksen jälkeen tai ulkoisen virheen vuoksi. mcaredin kautta vanha laitteesi saa uuden elämän ja pysyy käytettävänä mahdollisesti useita vuosia. Tee ekoteko ja vähennä hiilijalanjälkeäsi eli tuo vanhat käyttämättömät Apple-laitteesi meille.

Ostamme jokaisen Apple-tuotteen sinulta hyvällä hinnalla kuntotarkastuksen jälkeen. Kuntotarkastuksessa käymme laitteesi huolellisesti lävitse. Huolehdimme myös, että laitteesi sisältämät tiedot poistetaan, jos et ole huomannut tehdä sitä. 

Verkkokaupassamme myymme eteenpäin mm.

Taistellaan yhdessä elektroniikkajätettä vastaan konkreettisin teoin. Vaikka vanha laitteesi olisi sinulle tarpeeton, se voi olla mittaamattoman arvokas toiselle. 

Kiinnostuitko? Tuo vanhat laitteesi meille.

Ota meihin yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.