Käytetyt laatulaitteet opiskelijaystävälliseen hintaan!

Koulunpenkki kutsuu, mutta työvälineet vielä puuttuu? Tai ne pitäisi päivittää, mutta kesäduunirahatkin haluaisit käyttää johonkin muuhun. Meillä ois sulle hyviä uutisia! Meiltä löydät jopa uutta vastaavat, käytetyt Macit, iPadit ja iPhonet opiskelijabudjettiisi sopivin hinnoin ja saat niille 12 kuukauden takuun. Me käytämme aina alkuperäisiä Apple-varaosia.

Hankkimalla käytetyn laitteen säästät selvää rahaa ja lisäksi luontoa, joten kierrättäminen todellakin kannattaa. Toimituskin hoituu hiilineutraalisti valitsemaasi toimipisteeseen.

    • Tuotteella täysi 12 kk toimivuustakuu
    • Nopea hiilineutraali toimitus valitsemaasi noutopisteeseen 1 – 4 arkipäivässä
    • Täysi 14 päivän riskitön palautusturva
    • Kun et enää tarvitse laitetta, voit myydä sen takaisin meille

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan koko tarjousvalikoimaamme. Jos löydät mieleisesi, toimi nopeasti, sillä valikoimamme elää jatkuvasti.

iPhone-tarjoukset

iPad-tarjoukset

Mac-tarjoukset

Applen-tietokoneiden valikoimastamme löydät sopivan laitteen jokaiselle kouluasteelle. Kaikki MacBook Pro- ja MacBook Air-mallit vuosilta 2015–2017 ovat Abitti-yhteensopivia laitteita. Olemme merkinneet Abitti-yhteensopivat tuotteet erikseen, jotta löydät ne helposti.

Edellä mainittujen mallien lisäksi myös jotkin 2018 lähtien julkaistut T2-piirillä varustetut MacBook-mallit voivat sopia lukiokäyttöön, mutta näiden laitteiden osalta suosittelemme tutustumaan sekä Abitti:n, että Applen ohjeisiin T2-sirulla varustettujen laitteiden käytöstä lukiossa.

Huomioithan, että Ylioppilaskirjoituksia varten saatat tarvita erillisen USB-C -adapterin, mikäli valitsemassasi laitteessa on vain USB-C -liittimet.