Takuuehdot ja laajennetut takuupaketit

Kaikissa mcared.com:sta ostetuissa Apple Mac-, iPhone- ja iPad-laitteissa on täysi 12 kk takuu ostopäivästä lähtien. Lisätarvikkeilla on joko valmistajan myöntämä vakiotakuu (uudet ja käyttämättömät tuotteet) tai mcared.com:n toimivuustakuu (kuvattu tarkemmin alla).

Kaikissa laitteissa olevan vakiotakuun lisäksi Mac-, iPhone- ja iPad-laitteisiin on mahdollista ostaa erilliset laajennetut pikahuoltotakuupaketit, jotka laajentavat laitteiden vakiotakuuta erillisillä palveluilla sekä muilla ominaisuuksilla. Laajennetut pikahuoltotakuupaketit kuvattu alla.

Laitteille myönnetty takuu on voimassa vain mcare Oy:n huoltopisteissä (https://mcare.fi/).

1. Vakiotakuu

1.1 Palautusoikeus

Myönnämme kaikille laitteille täyden 14 päivän palautusoikeuden laitteen vastaanottamisesta lähtien. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta https://mcared.com/sopimusehdot/.

1.2 Apple-laitteet

Kaikille Apple-laitteille myönnämme täyden 12 kuukauden takuun ostopäivästä lähtien. Takuu kattaa mahdolliset valmistus- ja materiaaliviat kuin ne valmistajan virallisissa takuuehdoissa kuvataan:
https://www.apple.com/legal/warranty/products/finland-universal-warranty.html

1.3 Lisävarusteet

Uudet ja käyttämättömät lisävarusteet

Kaikilla uusilla ja käyttämättömillä lisävarusteilla on normaali kuluttajasuojan mukainen takuu, jonka tarkemmat tiedot ja ohjeet ovat aina valmistajakohtaisia. Lisätietoa löydät kunkin lisävarusteen valmistajan sivuilta.

Käytettynä myytävät lisävarusteet

Kaikille käytetyille lisävarusteille myönnämme 12 kk toimivuustakuun ostopäivästä lähtien.

2. Laajennetut pikahuoltotakuupaketit

2.1. Laajennettujen pikahuoltotakuupakettien edut

 • Vakiotakuun pidennys
  Laitteen vakiotakuuta pidennetään 12 kuukaudesta ilmoitettuun ajanjaksoon ostopäivästä.
  Huom! Vain Laajennettu pikahuoltotakuu Gold, jossa takuuaikaa pidennetään 6 kuukaudella, eli yhteensä 18 kk ostopäivästä (arvo jopa 100 €).
 • Kaikki huollot aina pikahuoltona
  Jokainen huoltotilaus käsitellään pikahuoltona. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteen saapuessa huoltokeskukseen, se siirtyy aina seuraavana vapautuvalle teknikolle käsiteltäväksi ohi normaalin huoltojonon. Normaalisti tämä on laskutettava lisäpalvelu, jonka arvo laitetyypistä riippuen vaihtelee 49 – 149 €/huoltotilaus.
 • Veloitukseton huoltologistiikka
  Toimitamme aina ilmaiseksi laitteen huoltoon ja huollettuna takaisin asiakkaalle. Normaalisti tämä on laskutettava palvelu, jonka arvo on 19,80 €/huoltotilaus.
 • Tietojen varmuuskopionti ja palautus
  Mikäli laitteen huoltotoimenpide vaatii laitteen tallennnusmedian vaihtamisen tai laitevaihdon, varmuuskopioidaan laitteen tiedot ja palautetaan ennen korjatun laitteen palauttamista asiakkaalle. Normaalisti tämä on laskutettava palvelu, jonka arvo on laitetyypistä riippuen 39 – 89 €/huoltotilaus.
 • Panssarilasi asennettuna (iPhone)
  iPhone-laitteille tarkoitetut pikahuoltotakuupaketit sisältävät lisäksi valtuutetun Apple-teknikon asentaman panssarilasin veloituksetta. Normaalisti tämä on erikseen ostettava tuote, jonka arvo on 29,90 €.

2.2. Laajennettu pikahuoltotakuu Silver (12 kk ostopäivästä)

Laajennettu pikahuoltotakuu Silver on kestoltaan 12 kk ostopäivästä. Pikahuoltotakuu Silver sisältää ylläkuvatut lisäedut- ja palvelut sekä iPhone-laitteille panssarilasin asennettuna.

Laajennetun pikahuoltotakuu Silverin hinnat laitteistokohtaisesti (sis. alv. 24%):

 • iPhone ja iPad: 29 € (Paketin lisäpalveluiden arvo on jopa yli 130 €/huoltotilaus)
 • Mac: 49 € (Paketin lisäpalveluiden arvo on jopa yli 250 €/huoltotilaus)

2.3. Laajennettu pikahuoltotakuu Gold (18 kk ostopäivästä)

Laajennettu pikahuoltotakuu Gold on kestoltaan 18 kk ostopäivästä (sisältään vakiotakuun 12 kk + 6 kk laajennuksen). Pikahuoltotakuu Gold sisältää ylläkuvatut lisäedut- ja palvelut sekä iPhone-laitteille panssarilasin asennettuna.

Laajennetun pikahuoltotakuu Goldin hinnat laitteistokohtaisesti (sis. alv 24%):

 • iPhone ja iPad: 79 € (Paketin lisäpalveluiden arvo on jopa yli 230 €/huoltotilaus)
 • Mac: 149 € (Paketin lisäpalveluiden arvo on jopa yli 350 €/huoltotilaus)