Yleiset ehdot

mcared.com on Aftersalessupply Oy:n (2983788-3) (“Yhtiö”) markkinapaikka (”Verkkokauppa”). Näitä yleisiä ehtoja (”Yleiset Ehdot”) sovelletaan Yhtiön ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa. Yhtiöllä on oikeus päivittää näitä Yleisiä Ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia Yleisiä Ehtoja, jotka ovat luettavissa Verkkokaupan sivuilta.

Yhtiö tarjoaa tuotteita Verkkokaupassa sekä kuluttajille, että yrityksille (”asiakas”). Kuluttajankaupassa noudatetaan Suomen ja EU:n kuluttajakauppaan, markkinointiin ja mainontaan liittyvää pakottavaa lainsäädäntöä, sekä näitä Yleisiä Ehtoja. Nämä Yleiset Ehdot eivät kuitenkaan ole voimassa siltä osin, kun ne poikkeavat pakottavasta kuluttajalainsäädännöstä.

Yhtiön ja yritysten välisessä kauppasuhteessa noudatetaan ensisijaisesti näitä Yleisiä Ehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Tilausten tekeminen

Tilausta tehdessään asiakkaan on velvoitettu luovuttamaan täydelliset yhteystietonsa, jotka pitävät sisällään kuluttaja-asiakkailta vähintään nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron ja yritysasiakkailta yhteyshenkilön nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä yrityksen y-tunnuksen, postiosoitteen ja tarvittaessa laskutusosoitteen.

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Yhtiön välillä astuu voimaan, kun tilaus on tallentunut Yhtiön järjestelmään.

Hinnasto

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron lain näin edellyttäessä ja se ilmoitetaan selkeästi hinnan yhteydessä. Verkkokaupassa tarjottuihin tuotteisiin voidaan soveltaa marginaaliveromenettelyä. Hinnat eivät sisällä toimituskustannuksia, ellei toisin ole nimenomaisesti ilmoitettu.

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon.

Yhtiö pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä, eikä Yhtiö myy tuotteita jälleenmyytäväksi.

Tuotteet myydään aina sellaisina kuin ne ovat.

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Toimitukset

Kuvaus valittavissa olevista toimitustavoista löytyy osoitteesta https://mcared.com/toimitus/.

Maksaminen

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Ajankohtaiset tiedot maksutavoista löytyvät Verkkokaupan sivuilta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Yhtiölle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj (y-tunnus: 2122839-7)
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tietosuoja

Verkkokaupan tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://mcared.com/rekisteriseloste/.

Palauttaminen

Kuluttaja asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus laitteen vastaanottamisesta lähtien. Yritysasiakkaalle ei ole palautusoikeutta, ellei siitä ole erikseen sovittu Yhtiön kanssa.

Palautusta koskevissa asioissa asiakkaan on ennen tuotteen palauttamista oltava yhteydessä Yhtiön asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen buyback@mcare.fi.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti.

Yhtiö palauttaa asiakkaalle kaikki asiakkaalta saadut suoritukset koskien palautettuja tuotteita, myös mahdolliset toimituskustannukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun Yhtiö on saanut palautetut tuotteet takaisin. Yhtiö suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jolla asiakas on maksanut tuotteen, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Takuu, tuki ja virhevastuu

Yhtiö tarjoaa kaikille myymilleen tuotteilleen 12 kuukauden mittaisen takuun erillisten takuuehtojen mukaisesti. Kulloinkin voimassa olevat takuuehdot löytyvät Verkkokaupan sivuilta. Takuu on voimassa 12 kuukautta tuotteen ostohetkestä lukien ja takuu on voimassa Suomessa.

Ellei takuuehdoista muuta johdu, myydään tuotteet aina sellaisena kuin ne ovat. Yhtiö ei ole vastuussa tuotteiden virheestä ja/tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista, eikä tulonmenetyksestä.

Yhtiön korvausvastuu rajoittuu aina näiden Yleisten Ehtojen sisältöön ja enintään määrältään kauppahinnan palauttamiseen. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen käyttöhyödyllä vähennettynä.

Reklamaatiot

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran tai toimituksen virheestä. Yhtiö pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen buyback@mcare.fi.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa asiakkaan ja Yhtiön välisestä kauppasopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (http://ec.europa.eu/odr).

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.