Myy laitteesi meille, hyvitämme siitä selvää rahaa!

Lojuuko laatikossa ylimääräinen mobiililaite tai vaikkapa MacBook-kannettava? Tiesitkö, että sinulle tarpeeton laite voi olla vielä usean vuoden ajan toiselle huippulaite? Tai, että kierrättämällä viallisen laitteesi voit auttaa vähentämään ympäristöä rasittavaa mineraalien louhintaa, kun siitä saatavat materiaalit voidaan hyödyntää uudelleen?

Toimimme yhteistyössä valtuutetun Apple-huollon kanssa

Me mcaredilla toimimme yhdessä pohjoismaiden suurimpiin kuuluvan valtuutetun Apple-huoltoliikeketju mcare Group Oy:n kanssa yhteistyössä ja huolehdimme, että ostamamme Apple-laitteet joko kunnostetaan valtuutetun Apple-huoltoliikkeen toimesta tai ne toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen. Laitteista poistetaan kaikki tiedot tietoturvallisesti.

Kaikki laitteet, jotka kunnostamme uudelleen myytäväksi korjataan aina alkuperäisillä Apple-varaosilla, jolloin voimme olla varmoja niiden alkuperästä sekä toimivuudesta myös tulevaisuudessa – siksi voimme antaa niille täyden toimivuustakuun!

Vain kierrätettäväksi sopivat laitteet voi myös toimittaa meille ilman kuluja!

Näin teet tarjouspyynnön laitteestasi

Täytä alla oleva lomake

 • Kerro yhteystietosi sekä tiedot laitteestasi ja lähetä ne meille. Lomakkeen Laitetyyppivalikoista löydät tiedon mitä laitteita ostamme ja mitä vastaanotamme vain kierrätettäväksi.
 • Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa alustavan hyvityshinta-arvion muodossa sähköpostilla. Mikäli hyväksyt alustavan tarjouksen, toimitamme sinulle pakkausmateriaalit sekä pakettikortin, joilla voit toimittaa laitteen meille arvioitavaksi. Laitteen toimittaminen meille ei sido sinua mihinkään.
  HUOM! Vain kierrätettäväksi otettaville laitteille emme toimita pakkausmateriaaleja.
 • Vastaanotettuamme laitteen tarkistamme sen kunnon Applen-valtuutetun huoltoliikkeen työkaluin ja toimitamme tarjouksen laitteesi hyvityshinnasta. Hyväksyttyäsi tarjouksen hyvitämme laitteen tilillesi.

Laitteen toimittaminen mcare Oy:n myymälään

Voit toimittaa laitteen myös mcare Oy:n myymälään, jolloin sitä ei tarvitse postittaa meille. Mikäli haluat toimia näin, alla ohje:

 • Täytä lomake ja odota, että vastaamme sinulle alustavan tarjouksen muodossa
 • Etsi lähin mcare-myymäläsi (mcare toimipisteet) ja tuo Apple-laitteesi meille.
 • Otamme laitteen vastaan myymälässä, josta se toimitetaan mcare Oy:n huoltokeskukseen arvioitavaksi. Toimitamme tarjouksen laitteesi hyvityshinnasta sähköpostilla ja hyväksyttyäsi tarjouksen hyvitämme laitteen tilillesi.

Hyvityksen maksu

Saat rahat normaalisti 5-7  pankkipäivän sisällä tarjouksen hyväksynnästä.

Palveluehdot

Hyvitettävä hinta perustuu laitteen kuntoon ja mikäli laitteen mukana ei toimiteta latauskaapelia ja laturia, vähentää tämä automaattisesti hyvityshintaa laitetyyppikohtaisella summalla (ilmoitetaan alustavan hyvityshinta-arvion yhteydessä). Hyvitys maksetaan tilillesi rahana. Hyvityshinta sisältää arvonlisäveron, joka tulee ottaa huomioon mikäli laitteen myyvä taho on yritys.

Kaikki laitteeseen kiinnitetyt koristeet, tarvikkeet tai suojavarusteet poistetaan tarkistuksen yhteydessä, emmekä ole niitä velvollinen korvaamaan tai palauttamaan. Tämä koskee, mutta ei ole rajoitettu seuraaviin: suojalasit, tarrat ja kameran linssinsuojukset. Suosittelemme, että laitteista poistetaan kaikki siihen kiinnitetyt oheislaitteet tai tarvikkeet ennen toimittamista tarkistettavaksi.

Laitteesta poistetaan kaikki sen sisältämä tieto tarkistuksen yhteydessä, eikä niitä ole mahdollista palauttaa. Suosittelemme varmuuskopioimaan tiedot laitteelta ja tyhjentämään se sekä palauttamaan tehdasasetuksiin ennen toimittamista mcarelle.

Käyttämättömät ja / tai kuuden kuukauden sisällä ostetut laitteet vaativat alkuperäisen kuitin ja/tai todisteen osamaksun loppulaskun suorittamisesta.

HUOM! Apple Watch-, AirPods- ja Beats-tuotteet eivät ole takaisinostopalvelun piirissä, emmekä myöskään vastaanota niitä toistaiseksi kierrätettäväksi.

Tarjouspyyntölomake

 • Nimi, yhteys- ja pankkitiedot

 • Laitetyyppitiedot

 • Tarkemmat laitetiedot